Ankara'da Hekimhanlı Kadınlar Dayanışma Yemeği

Ankara'da Hekimhanlı Kadınlar Dayanışma Yemeği

Dünya Emekçi Kadınlar Günü 
etkinlikleri çerçevesinde Ankara'da Hekimhanlı Kadınlar Dayanışma Yemeği etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte yemek ile birlikte kadınlar günü kapsamında konuşmalar yapıldı, türküler şarkılar çalınıp söylendi, oyunlar oynandı.

Özcan Karakuş, Medine Ayaz, Fatma Oktay ve Zeynep Koç öncülüğünde düzenlenen ve Yakamoz Diplomat Restoran'da 12 Mart 206 cumartesi günü gerçekleştirilen etkinliğe işletmeci hemşehrimiz Hasan Alıcı da destek verdi.
Birlik Mahallesi Muhtarı Kadriye Aras Keleş, İlkbahar Mahallesi Muhtarı Ali Tatlı, Güldane Karabulut, Ferhan Özkara, İnsan Kılıç, Hülya Özen, Zeynep Koç, Cennet Çelik, Neziha Altok ve Süleyman Özerol birer konuşma yaptılar.
Kenan Şahbudak, Malatya Derneği Korosunun 16 Mayıs'ta Malatya'da olacağını ve etkinliklere katılacağını duyurdu. Kenan Şahbudak (bağlama), Ali Almasulu (keman) ve Ali Aslan Ural (klavye) eşliğinde koronun etkinliğe katılan kadın elemanları ile bir konser verildi.
Kenan Şahbudak, Ahmet Şahin ve Ahmet Tektaş bağlama, Ali Almasulu keman, Hüsnü Yelbay ut ile çalıp söylediler, halaylar çekildi.
Günden elde edilen gelir ihtiyacı olan öğrencilere verilecek.

Yorumlar

Popüler Yayınlar