Ankara Malatyalılar Dernekleri Hekimhan Derneği'nde Bir Araya Geldi

Ankara Malatyalılar Dernekleri Hekimhan Derneği'nde Bir Araya Geldi

Ankara'da bulunan Malatyalı dernekler her ay bir dernekte bir araya gelerek Malatya ve başkentteki hemşirelerimizle ilgili konuları gündeme getirerek tartışıyorlar.
Ankara Malatyalılar Dernek Başkanı Battal Yıldız’ın organize ettiği ve Ankara'daki Malatya Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen kahvaltılı toplantı 5 Kasım 2022 günü Ankara Malatyalılar Derneğinde gerçekleştirildi.
Gündem Malatya idi ve toplantıda çalışmalar hakkında bilgilendirme ve fikir alışverişinde bulunuldu. Malatya’mız ve yöremiz için ne gibi katkılarda bulunabileceğimiz konusunda görüş ve öneriler dile getirildi. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sürdürme kararlılığı dile getirildi ve sürekliliğinin sağlanması amaçlandı.
Aralık ayında yapılan ilk toplantıdan sonra ikinci toplantı 3 Aralık 2022 Cumartesi günü Ankara Kumrular Caddesi’nde bulunan Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde yapıldı. Ankara Hekimhanlılar Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu, şunları dile getirdi.
“Tüm dernek temsilcilerimiz hoş geldiniz katılımlarınızla bizleri onurlandırdınız.
Bütün Malatyalı hemşerilerimizin bir çatı altında toplanması amacıyla bir araya geliyoruz Malatyalılar Derneğindeki ilk toplantımızdan sonra derneğimizde ikincisini gerçekleştiriyoruz.
Ankara Hekimhanlılar Derneği olarak Ankara'da bulunan hemşerilerimizin tanışıp kaynaşmasını, kültürümüzün yaşatılmasını, Ankara'da okuyan kız öğrencilerimizin eğitim sever ve hayırsever insanların maddi katkılarından yararlanmasının sağlanmasını amaçlıyoruz.
Bir sonraki toplantımız Ankara Darendeliler Derneği'nde gerçekleştirilecektir.
İğdir Köyü Derneği Başkanı Ali Özdemir ve Köylü Köyü Derneği Başkanı Erhan Demirton mazeretleri nedeniyle toplantıya katılmadılar. Yine katılamayan Darende Dernek Başkanımız Şevket Soylu birlik ve beraberlik dileğini iletiyor.
Tüm katılanlara teşekkür ediyorum. Kahvaltımızın hazırlanmasında bana yardımcı olan Mehmet Özhan, Sohbet Özhan Bayram Köse ve Cemal Karabay'a ayrıca teşekkürler...
Toplantıya katılan dernek yöneticileri görüş, düşünce ve önerilerini dile getirdiler.

Yorumlar

Popüler Yayınlar