Hekimhan Girmana Kooperatifi Ballıkaya Toplantısı

Hekimhan Girmana Kooperatifi Ballıkaya Toplantısı

Hekimhan Girmana Kooperatifi, Girmana ve Güzelyurt toplantılarından sonra 13 Ağustos 2023 pazar günü de Ballıkaya'da toplandı.


13 Ağustos 2023 Pazar günü Hekimhan Girmana Tarımsal Üretim ve Pazarlama Kooperatifi tanıtımı toplantısı, Ballıkaya Köyünde üye İnayet Koç'un düzenlemesi ile Karadirek Kültür Merkezinde Kenan Şahbudak ve Hüseyin Yüce yönetiminde oldukça başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.
Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu yaklaşık 40 kişi katıldığı toplantıyı düzenleyen İnayet Koç, kooperatif oluşumu, amacı ve tanıtımı konusunda açıklayıcı bir açış konuşması yaptı.
Kenan Şahbudak, örgütlülüğün önemini belirterek, geliş amaçlarını açıkladı.
Tüm Emekliler Sendikası MYK Üyesi Hüseyin Demirton, yöremizde bulunan tüm demokratik kitle örgütleri ile birlikte hareket etmenin önemi üzerde durdu.
Daha sonra katılımcılara söz verildiğinde, gelen sorular ve merak edilen konular karşılıklı olarak konuşulup tartışıldı. Kargo, köylerde stant açılması, ortaklık hisselerinin sınırı, üreticilere eğitim verilmesi, yerel yönetimlerin destekleri konularında bilgi alışverişi yapıldı.
Toplantı sonunda İnayet Koç'a ve katılımcılara teşekkür edilerek, ikram edilen çay ve pasta eşliğinde ozan Kenan Şahbudak, araştırmacı yazar Süleyman Özerol, genç müzik öğretmeni Mustafa Güney Öztürk ve Aşık Ercan mini bir dinleti sundu.

Yorumlar

Popüler Yayınlar